Verzendinformatie & Retourneren

U kunt betalen met:
iDEAL

Verzendkosten:
Bestellingen vanaf €35,00 worden kosteloos verzonden, onder de €35,00 word er €7,95 in rekening gebracht.

Verzenden:
Op werkdagen besteld voor 14:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden, tenzij anders vermeld. Heeft u een product wat niet op voorraad is? Dan zal de levertijd van uw complete pakket tussen de 2-4 werkdagen zijn. Wij doen er alles aan om uw complete bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Mochten er onverhoopt toch een langere levertijd gelden dan aangegeven op onze site dan word u hiervan via mail op de hoogte gesteld.

Wij verzenden onze pakketten met de flexibele service van MyParcel. Hier verzenden wij via PostNL. Door met PostNL te verzenden kunt u gemakkelijk uw pakket volgen in de PostNL app met Track & Trace, die u van ons ontvangt na verzending. En mocht u niet thuis zijn op het bezorgmoment, zijn er 3500 ophaalpunten van PostNL in Nederland. Dus altijd wel 1 in de buurt!

Retourbeleid:
Bij Huma heeft u altijd de mogelijkheid om uw aankoop te retourneren binnen 14 dagen, na de verzenddatum. Zorg er wel voor dat de producten onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt zijn en voorzien van aangehechte labels en/of stickers. Om uw pakket te retourneren dient u voor het terugsturen ons via mail op de hoogte stellen. Vermeldt hierbij duidelijk uw naam en ordernummer en het artikel wat u terug wil sturen.
Mocht er een fout van onze kant gebleken zijn in uw bestelling, dan zijn de retourkosten uiteraard voor onze rekening.

Wanneer u iets wil retourneren mag u dit versturen naar:
Huma onderhoudsproducten
Retourenafdeling
Zompstraat 18F
8102 HX Raalte

Hiervoor gelden de tarieven van de vervoerder zelf en worden dus niét door Huma betaald. Kosten zijn voor eigen rekening.
Nadat we u retourzending hebben ontvangen, streven wij ernaar om deze binnen 14 dagen te verwerken en terug te betalen.
Het is niet mogelijk een artikel te ruilen. Wilt u toch een ander product? Dan kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen.
Heeft u meerder bestellingen gedaan en wilt u deze retourneren? Dan mogen deze zeker in 1 doos naar ons retour gestuurd worden! Graag zelfs!

Heeft u een artikel ontvangen die kapot is, beschadigd of bent u ontevreden over een product? Neem dan contact met ons op via klantenservice@huma-shop.nl. Dan weten wij zeker dat we samen tot een passende oplossing komen. Wij reageren doorgaans binnen 48 uur op uw email.
Retourzendingen die beschadigen in de post kunnen wij niet vergoeden! Wij adviseren dan ook om uw zending verzekerd aan ons te verzenden om er zeker van te zijn dat deze goed aankomt/verzekerd is.